Auf DeutschAuf Deutsch
In EnglishIn English Booking arviot
Ounasloma
016-521055 sähköposti www.ounasloma.fi
Facebook Instagram
Etusivu Mökit Aktiviteetit Kuvat Ajankohtaista Kulkuyhteydet Kartat Yhteystiedot

Palvelumme Hiihto Retkeily Maastopyöräily Kalastus Metsästys Linnut Huskyajelu Moottorikelkkailu Safarit
Kelkkasafari

Moottorikelkkasafari tunturissa

Kelkkasafari

Moottorikelkkasafari erämaamökille

Harrit

Pilkkisaalis

Moottorikelkkasafari

Ajetaan moottorikelkalla noin 25 km silmukka Ounasloman eteläpuolella, pidetään tauko omassa mökissä ja ajetaan pohjoispuolen noin 25 km silmukka. Meiltä saat kypärän ja lämpimän vaatetuksen, jota voit ehkä käyttää maksutta koko Ounaslomassa oleskelusi ajan ja jotka ehkä saat halutessasi käyttöösi vaikkapa tulopäivänä, jos osallistut safarillemme! Välillä pysähdymme valokuvaamaan kauniita tunturi- ja vaaramaisemia. Eteläpuolella on Ylläs-Pallas kansallispuiston pohjoisin tunturi, Pyhäkero 713 m. Myös pohjoispuolella myös hienoja tunturimaisemia. Safari kestää keskimäärin noin 4 tuntia. Hinta määräytyy henkilömäärän (2-8) mukaan. Ajajaa voi vaihtaa puolessa välissä tai useammin. Pakkasraja -20 C.

Moottorikelkkasafari erämaamökille,huhtikuussa ja toukokuun alussa.

Retki moottorikelkalla ja reellä noin 35 km päähän ja takaisin. Ruuan, lämpimän vaatetuksen ja kypärät saat Ounaslomasta. Mökillä tarjolla makkaraa, jonka saa itse paistaa avotakassa, lihakeittoa, keksiä, suklaata, kahvia, teetä ja mehua. Lähtö Ounaslomasta klo 10 ja paluu noin klo 17. Hinta 120 € / aikuinen (2 henkilöä yhdellä moottorikelkalla) ja 60 € / alle 14-v. Rekikyyti 70 € / aikuinen ja 40 € / alle 14-v. Pakkasraja -15 C. Retkelle lähdetään, mikäli lähtijöitä vähintään 10.Pilkkiretki rekikyydillä tunturijärvelle
(huhti-toukokuu)

Retki moottorikelkalla ja reellä noin 60 km päähän. Pilkkivälineet, lämpimän vaatetuksen ja kypärät saat Ounaslomasta. Saaliiksi saadaan enimmäkseen harreja, joskus isoja haukiakin. Lähtö Ounaslomasta klo 8 ja paluu noin klo 20. Pilkkipaikalla teemme tulet. Omat eväät. Hinta 70 € / aikuinen ja 35 € / alle 14-v. Retkelle lähdetään, mikäli lähtijöitä vähintään 8.

Vierailijoita: 63845

Sivut päivitetty 5.5.2024