Auf DeutschAuf Deutsch
In EnglishIn English Booking arviot
Ounasloma
016-521055 sähköposti www.ounasloma.fi
Facebook Instagram
Etusivu Mökit Aktiviteetit Kuvat Ajankohtaista Kulkuyhteydet Kartat Yhteystiedot
Lentokone Auto Linja-auto Juna

Kulkuyhteydet

Lentokone

Kittilän lentokentälle (149 km) lentää ympäri vuoden Finnair ja loka-huhtikuussa Norwegian. Kittilän lentokentältä Ounaslomaan kuljettaa linja-auto ja sopimushintainen tilaustaksi. Voit tulla Enontekiölle myös vuokra-autolla.

Auto

Kittilän lentoasemalla toimii useita autovuokraamoita: Avis, Europcar, Hertz, Scandiarent, Sixt. Voit saada vuokra-autosi tilauksesta Ounasloman huvilan pihaan. Enontekiön seudun tiet ovat rauhallisia ja hyväkuntoisia myös talvella. Tie Kittilästä Enontekiölle kulkee kauniissa maisemissa. Voitte valita eri reitin mennen tullen. Talvella kannattaa varmistaa, että autossa on talvirenkaat ja moottorinlämmitin. Ounasloman huviloissa on maksutta pistoke lämmittimelle.

Linja-auto

Linja-autopysäkki on Ounasloman kohdalla, Norjan tien risteyksessä, St1:n jälkeen. Linja-autoaikataulut voit katsoa Matkahuollosta.

Juna

Junalla pääsee Rovaniemelle ja siitä voi jatkaa bussilla Enontekiölle. Voit myös ottaa autojunaan oman auton mukaan. Autojunia tulee Rovaniemelle ja Kolariin. VR:n aikataulut näet tästä.

Vierailijoita: 63845

Sivut päivitetty 5.5.2024