Auf DeutschAuf Deutsch
In EnglishIn English Booking arviot
Ounasloma
016-521055 sähköposti www.ounasloma.fi
Facebook Instagram
Etusivu Mökit Aktiviteetit Kuvat Ajankohtaista Kulkuyhteydet Kartat Yhteystiedot

Mökit
Takaton huvila 1997
Takallinen huvila 1997
Takallinen iso huvila 1987
Takallinen iso huvila 1997
Huvila Ounasjärven rannalla
Erämaamökit
Närppä
Ketojärvi
Mökki Tupa Pukuhuone

Närppä

Närpän mökillä (48 m2) on petipaikat parvi mukaan lukien 5 henkilölle. Tiloina tupa, yksi makuuhuone/pukuhuone, parvi ja sauna. Olemme tarkoituksella jättäneet mökin sähköistämättä, jotta erämaatunnelma säilyisi. Keittäminen nestekaasuliedellä, jossa on myös uuni. Lämmitys nestekaasulla tai varaavalla takalla. Juoma- ja pesuvesi saadaan joesta. Saunassa pata veden lämmitykseen. Mökissä on perus ruokailu- ja ruuanlaittovälineet. Ulko-WC mökin takana, joen rannassa tulentekopaikka.

Katso mökin pohjakuva
Katso lisää kuvia mökistä

Majoituksen kruunaa komea luonnonkivitakka, jonka loiste yhdessä kynttilöiden kanssa luo ainutlaatuisen tunnelman, jonka saavuttamiseksi on kynttilöille tarjolla lähes sata paikkaa. Varaamme Teille tuloiltaa varten runsaasti kynttilöitä, lisää saatte hyvinvarustetusta paikallismarketista. Lainaamme tarvittaessa valaistukseen akkuvalaisimia ja elintarvikkeille kylmälaukkuja ja –elementtejä. Tunnelmaa korostavat mökin satavuotiaat hirsiseinät, kylän vanhimmat. Mökin sisusta on kuitenkin uusi ja erittäin siisti, lisäksi se on somistettu erähenkiseksi täytetyillä lappilaisilla eläimillä (riekko, ahma, näätä, saukko, lumikko ja hilleri).

Ounaslomasta 600 m Ruijantietä (=Norjantietä) ja 300 m oikealle jokirantaan. Kesällä autolla pääsee mökin pihaan, talvisin auto jätettävä 400 m päähän. Lähin asuttu rakennus on 200 metrin päässä. Tuloillaksi lämmitämme mökin ja kannamme vedet valmiiksi, talvisin siirrämme tulo- ja lähtöpäivinä tavaranne moottorikelkalla. Kalastusluvat saatte meiltä.

Mökin koordinaatit (WGS84) P 68.39315 I 23.61065

Mökin hinnasto
Keittiö Sänky Joki Sauna

Vierailijoita: 63845

Sivut päivitetty 5.5.2024